اندایش:افزایش اعتبار کالابرگ به روزهای آینده موکول شد


معاون وزیر رفاه گفت: تیم اقتصادی دولت هنوز بابت عدد و تعداد دقیق مشمولان طرح افزایش اعتبار کالابرگ به توافق نهایی نرسیده اما تمام تلاش دولت بهره‌مندی تعداد بیشتری از هموطنان است.
یعقوب اندایش، با اعلام اینکه تیم اقتصادی دولت هنوز بابت عدد و تعداد دقیق مشمولان طرح افزایش اعتبار کالابرگ به توافق نهایی نرسیدند، گفت: همه تلاش دولت این است که شرایط بهره‌مندی تعداد بیشتری از هموطنان را مهیا کند.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از مهر، وی افزود: یکی از چالش‌های اصلی اجرای این طرح، تامین منابع پایدار است و بنابراین، پس از تصویب و ابلاغ عدد دقیق منابع کالابرگ در سازمان برنامه و بودجه، طرح افزایش اعتبار کالابرگ اجرایی و آغاز خواهد شد.
گفتنی است، پیش از این سید حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده بود که مبلغ کالابرگ از مهر ماه افزایش خواهد یافت. بر اساس سخنان اعلام شده از سوی سیاست‌گذاران و تصمیم‌گیران اقتصادی دولت چهاردهم این عدد بین 300 تا 500 هزار تومان پیش‌بینی شده است.
16/7/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :