رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ:بیشترین کشته‌شدگان تصادفات، موتورسواران هستند


رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ۴۴ درصد از کشته‌شدکان تصادفات تهران، موتورسواران هستند.
سرهنگ علی اصغر شریفی اظهار داشت: در بررسی های ما مشخص شد بیشترین تصادفاتی که منجر به مرگ سرنشینان می شود؛ در ساعت ۱۲ بامداد تا ۲ بامداد رخ می دهد.
وی درباره علت این تصادفات افزود: در تحلیل‌ها به دست آمد که ۴۶ درصد از تصادفاتی که در تاریکی رخ می دهد؛ به خاطر عدم توجه به جلو است. ۴۰ درصد به خاطر عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از سرعت غیرمجاز و ۵ درصد از تصادفات شبانه پایتخت مربوط به تغییر مسیر ناگهانی است.
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ درباره تفکیک قربانیان تصادفات ادامه داد: بیشترین فوتیان تصادفات در شب‌های تهران، موتورسواران، با ۴۴ درصد آمار و سپس عابرین پیاده با ۳۷ درصد و سرنشینان خودروها با ۱۹ درصد، از دیگر قربانیان تصادفات فوتی هستند.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از ایسنا، شریفی از موتورسواران خواست که ضمن رعایت تمام قوانین راهنمایی و رانندگی، حتما از کلاه ایمنی استفاده کنند.
10/10/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :