هشدار قضایی درباره پیامک‌های جعلی و لینک‌های مشکوک

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با اشاره به افزایش پیامک‌ها و لینک‌های جعلی از شهروندان خواست برای پیشگیری از کلاهبرداری، از باز کردن این گونه پیام‌ها خودداری کنند.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از ایرنا از قوه قضاییه، ابوالفضل نیکوکار افزود: با توجه به افزایش گزارش‌های مردمی در مورد پیامک‌ها و لینک‌های جعلی با عناوینی مانند «سامانه قضایی»، «جوایز نقدی» یا «ثبت شکایات»، این معاونت با ارسال پیامکی با محتوای جلوگیری از کلیک بر روی لینک‌های مشکوک یا پاسخ دادن به پیام‌های مشکوک به شهروندان هشدار داد.
وی تصریح کرد: شهروندان لازم است به پیش شماره‌ای که برایشان پیامک ارسال شده است توجه کنند؛ پیامک‌های قانونی از سمت سازمان‌های معتبر، بانک‌ها و پلتفرم‌هایی مثل بیمه، مراکز پزشکی و … از انواع خطوط پیامکی خدماتی که پیش شماره‌های مشخصی دارند، ارسال می‌شود و این در حالی است که پیامک‌های جعلی عموماً از شماره‌های شخصی ارسال می‌شوند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران تاکید کرد: هدف اصلی این گونه پیام‌ها دسترسی غیرمجاز به اطلاعات شخصی و مالی افراد است و هر گونه اقدام عجولانه می‌تواند منجر به سوء استفاده مالی شود.
نیکوکار از مردم خواست در صورت دریافت پیامک‌های مشکوک، موضوع را از طریق مراجع رسمی پیگیری کرده و از ارائه اطلاعات شخصی یا بانکی به منابع غیر رسمی خودداری کنند.
1/10/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :