مدیر عامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری خبر داد:اتمام مهلت ثبت نام سرویس مدارس تا ۵ روز آینده


مدیر عامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور گفت: با توجه به درخواست‌های بسیار زیاد والدین دانش آموزان و آموزش و پرورش، آخرین زمان ثبت درخواست و یا ویرایش اطلاعات والدین جهت سرویس مدرسه تا ۱۵ شهریور ماه برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ تمدید شده است که تا مهلت مشخص شده تنها ۵ روز دیگر باقیست و این مهلت دیگر قابل تمدید نخواهد بود.
مسعود کاظمی، با اشاره به بند ۱۰ ماده ۱ آئین نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزی مصوب هیات وزیران، عنوان کرد: به منظور اجرا، ساماندهی، مدیریت و نظارت یکپارچه و مستمر بر عملکرد تمامی دستگاه‌های متولی، شرکت‌ها و رانندگان مجاز حمل و نقل دانش آموزی، اولیاء متقاضی حمل و نقل (سرویس) و همچنین تجمیع و به روزرسانی و پایش اطلاعات مربوط به صورت بر خط، توسط وزارت کشور سامانه‌ای به نام سامانه پایش ناوگان دانش آموزی «سپند» به نشانی www.irtusepand.ir ایجاد شده است.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از ایسنا، ویافزود: تاکنون بیش از ۲۵۵ هزار اولیاء درخواست سرویس مدارس خود را در سامانه سپند ثبت کرده‌اند. اولویت تخصیص سرویس مدارس با والدینی است که در زمان مقرر ثبت درخواست کرده‌اند و آن دسته از والدینی که ممکن است تا شروع سال تحصیلی تغییر محل سکونت و یا مدرسه دانش آموز داشته باشند و یا در مرحله اول ثبت نام والدین نتوانستند درخواست خود را در سامانه ثبت کنند، می‌توانند در مهلت باقی مانده نسبت به ثبت نام اقدام کرده و یا اطلاعات خود را ویرایش کنند.
به گفته مدیر عامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور، درصورتیکه همچنان محل سکونت و یا مدرسه فرزندان قطعی نشده است به والدین توصیه می شود تا ثبت درخواست را در سامانه انجام داده و پس از نهایی شدن نشانی منزل و یا مدرسه از قسمت «ویرایش» نسبت به تکمیل داده‌ها در سامانه اقدام کنند. بدیهی است والدینی که تخصیص سرویس مدرسه برای آنان انجام شده است امکان ویرایش اطلاعات در سامانه را نخواهند داشت و ویرایش صرفا تا مرحله قبل از تخصیص سرویس امکان پذیر خواهد بود.

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :