عضو کارگری شورایعالی کار در گفت‌وگو با ایلنا:با نمایندگان مجلس مناظره می‌کنیم/ ظلم به کارگران با “افزایش سن بازنشستگی”


آیت اسدی گفت: ما نمایندگان کارگری آمادگی داریم که با نمایندگان موافق و مخالف طرح افزایش سن بازنشستگی در رسانه ملی و سایر رسانه‌ها مناظره کنیم و به آن‌ها اثبات نماییم که مشکلات صندوق‌های بازنشستگی کشور با سلب حقوق قانونی کارگران حل نمی‌شود.
۲۸ آبان ماه در نشست علنی مجلس شورای اسلامی، افزایش سن و سابقه بازنشستگی با رای اکثریت نمایندگان مجلس به تصویب رسید؛ به این ترتیب، رای مثبت نمایندگان به مصوبه‌ای که سن و سابقه بازنشستگی را به صورت پلکانی تا سقفِ ۵ سال افزایش می‌دهد، موجب انتقاد کارگران و فعالان کارگری کشور شده است.
افزایش سن و سابقه بازنشستگی در مجلس مدافعان سرسخت داشت؛ برای نمونه، میرتاج الدینی نماینده موافق در دفاع از این مصوبه گفته: “این حکم یکی از بهترین حکم‌هایی است که کمیسیون تلفیق در لایحه برنامه آورده و دولت نیز با آن موافق است. اکنون در دنیا میانگین سن بازنشستگی بالای ۶۳ سال و در کشورهای پیشرفته نیز این سن بالاست اما در کشور ما بسیار پایین‌تر است”.
این نماینده موافق افزوده است: در کشور ما امید به زندگی خیلی بالا رفته چرا که حوزه سلامت و بهداشت تقویت شده و اکنون نیز که سن بازنشستگی ۵۰ سال است فرد بازنشسته نمی‌رود در خانه بنشیند بلکه جای دیگری مشغول کار می‌شود و این امر برای جذب جوانان در عرصه اشتغال مفید نیست.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از ایلنا، دولت نیز با افزایش سن و سابقه بازنشستگی موافق بوده است؛ نماینده دولت در نشست ۲۸ آبان در این رابطه اظهار داشت: “یکی از اهداف برنامه هفتم توسعه حل مشکل ناترازی صندوق های بازنشستگی است که با این مصوبه عملیاتی می‌شود”.

1402/9/25

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :