استاندار تهران با بیان اینکه واحدهای صنعتی استان در حال بازگشت به چرخه فعالیت هستند، گفت: نظارت نسبت به مشتریهای پرمصرف وجود دارد و در این راستا برای ۶۰۰۰ واحد قطعی برق داشتیم.
محمدصادق معتمدیان با اشاره به پویش کاهش دو درجهای دما در کشور گفت: این پویش اثرات قابل توجهی در کاهش مصرف برق و گاز داشت و در کنار آن اقدامات بازرسی نیز انجام گرفت و به مشتریهای پرمصرف سطح استان اخطار داده شده و عدم تمکین باعث قطعی گاز و برق شد. وسایل گرمایشی غیرمجاز در فضاهای باز، باغ ویلاها، استخرها و مراکز تجاری از موارد مشتریهای پرمصرف بودند و در این راستا برای حدود ۶۰۰۰ واحد قطعی برق داشتیم.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: در بحثهای صنعتی هم کارگروهی را مشخص کردیم و در بحث تخصیص سوخت دوم به واحدهای صنعتی توانستیم سوخت لازم را تأمین کنیم. بنابر دستور ریاست جمهوری تلاش کردیم با صرفهجویی در استان، مدیریت لازم را انجام دهیم و خوشبختانه خاموشیها در بخش خانگی در چند وقت اخیر به صفر رسید و در بخش صنعت نیز خاموشی به حداقل رسید؛ چرا که ۷۰۰ مگاوات قطعی برق در گذشته به ۱۶۰ مگاوات رسید.
استاندار تهران اضافه کرد: در بحث گاز صنایعی که مصرفشان کمتر از ۴۰۰ متر مکعب در ساعت است، به طور کامل در حال کار هستند و قطعی ندارند. با مجموعه اقدامات صورت گرفته وضعیت بهتر شده و واحدهای صنعتی هم در حال بازگشت به چرخه فعالیت خودشان هستند؛ اما با توجه به کاهش دما در روزها و هفتههای آتی و با کاهش دو درجهای دما، ۱۵۰ مگاوات بار به شبکه حوزه برق تهران اضافه خواهد شد و به همین دلیل توصیه میکنیم صرفهجویی صورت بگیرد تا شاهد قطعی برق نباشیم. بابت محدودیتهایی هم که در این ایام داشتیم از مردم عذرخواهی میکنیم.
8/10/1403