با دستور وزیر راه و شهرسازی؛اسناد اراضی ۳۵۰ واحد در کوی نفت بندر امام‌خمینی به ساکنان واگذار می‌شود


مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از تصمیم این سازمان و دستور وزیر راه و شهرسازی برای واگذاری اسناد اراضی ۳۵۰ واحد مسکونی در کوی نفت بندر امام خمینی (ره) به مردم و ساکنان خبر داد.
علی نبیان با تشریح جزئیات واگذاری اسناد ۳۵۰ واحد باقیمانده بدون سند در کوی نفت بندر امام‌خمینی(ره) اظهار داشت: اراضی ۷۰۰ دستگاه کوی نفت بندر امام خمینی شامل ۷۰۰ واحد بوده است که در سالیان گذشته با اعتبارات دولتی احداث شد و به مردم اختصاص یافت.
وی اضافه کرد: در ۱۰ سال گذشته حدود ۳۵۰ واحد از این ۷۰۰ واحد با ابزارهای قانونی واجد سند شد و به ساکنان واحدها اختصاص یافت.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن ادامه داد: حدود ۳۵۰ واحد از ۷۰۰ واحد فاقد سند بودند که در سفری که ماه گذشته به خوزستان انجام شد و با تاکیدات و دستور وزیر راه و شهرسازی مقرر شد تا این واحدها با ابزارهای قانونی از جمله بند ک تبصره ۱۱ قانون بودجه ۱۴۰۱، بند م قانون بودجه ۱۴۰۳ و سایر مکررات قانونی تعیین تکلیف شده و به ساکنان اختصاص یابد.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، نبیان تاکید کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، مقرر شده است تا ۳۵۰ واحد باقیمانده از ۷۰۰ دستگاه کوی نفت بندر امام خمینی (ره) تا پایان خرداد ۱۴۰۴ تعیین تکلیف و به مردم واگذار شود.
این واحدها بعد از ۵۰ سال تعیین تکلیف شده و به ساکنان از طریق قانونی واگذار می‌شود.
6/1/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :