مدیرعامل شرکت توکاتدارک در حاشیه پاویون گروه فولاد مبارکه در نمایشگاه متافو:
ایجاد توازن در زنجیره خرید و فروش فولاد مباركه با توسعه فعالیتهای بازرگانی توكاتدارك
مدیرعامل شرکت توکاتدارک در حاشیه پاویون گروه فولاد مبارکه در نمایشگاه متافو بیان کرد ایجاد توازن در زنجیره خرید و فروش فولاد مبارکه با توسعه فعالیتهای بازرگانی توکاتدارک صورت گرفته است؛ در حوزه صادرات، از ابزارهای تعریفشده این گروه صنعتی ازجمله حلقه صادراتی بهره گرفتیم.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویا نیوز، حسین حسنپور مقدم اصفهانی، مدیرعامل شرکت توکاتدارک در حاشیه پاویون گروه فولاد مبارکه در نمایشگاه متافو، در گفتوگو با خبرنگار فولاد، گفت: مجموعه توکا بهعنوان یکی از بازوهای اصلی گروه فولاد مبارکه در بخش بازرگانی نقش کلیدی دارد.
وی با اشاره به مأموریت توکاتدارک در ایجاد توازن میان بازار داخلی و خارجی افزود: فعالیت ما در حوزه تأمین مواد اولیه با هدف ایجاد یک چرخه اقتصادی سالم در شرکتهای عضو گروه آغاز شد. مواد اولیه را بدون اتکا به اعتبارات گروه تهیه کردیم و با انجام عملیات مالی و بازرگانی همزمان، توانستیم نقدینگی مناسبی را در مجموعه تأمین و این مواد را در شرکتهای گروه به گردش درآوریم. این اقدام موجب شد فرآیند تولید شرکتها مدیریت و نهایتاً محصولات تولیدی آنها به فولاد مبارکه منتقل شود.
مدیرعامل توکاتدارک با اشاره به ورود این شرکت به رینگ صادراتی فولاد مبارکه گفت: در حوزه صادرات، از ابزارهای تعریفشده این گروه صنعتی از جمله رینگ صادراتی بهره گرفتیم و امسال توانستیم حدود ۱۱۵ هزار تن اسلب فولاد مبارکه را از طریق این رینگ عرضه کنیم. محمولهها تحویل شرکتهای بازرگانی خارجی شد و آنها روند صادرات را ادامه دادند.
وی همچنین از نقشآفرینی توکاتدارک در تأمین قطعات، تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز فولاد مبارکه خبر داد و گفت: در مناقصات مختلف شرکت کردیم و توانستیم بخش عمده آنها را برنده شویم. تأمین این اقلام از سراسر دنیا با قیمت رقابتی و کیفیت بالا انجام شد و خوشبختانه رضایت فولاد مبارکه را در پی داشت.
1404/09/04