نرخ عمده فروشی میوه و سبزیجات ۲۸ آذر تا ۳ دی۱۴۰۲ اعلام شد؛هر بسته توت‌فرنگی بدون ذکر وزن ۱۰۰ هزار تومان

رصد میدانی بازار میوه و سبزیجات حکایت از فراوانی و تنوع محصولات داشته اما قیمت برخی اقلام نسبت به هفته گذشته افزایشی بوده و هر بسته توت فرنگی بدون ذکر وزن آن ۱۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی برای هفته جاری (۲۸ آذر تا ۳ دی) از سوی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران اعلام شد.
رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی درباره تأمین میوه شب یلدا گفت که میوه‌های شب چله هندوانه، انار، انگور و خرمالو است که سال‌های قبل هندوانه انبار و برای این آئین ملی وارد بازار می‌شد؛ اما با پیش بینی نیاز بازار، هندوانه نیز به شکل تازه خوری برای شب چله تأمین است. به این ترتیب هندوانه مور نیاز شب یلدا از طریق شهرهایی مانند دزفول تأمین است.
به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی در کنار میوه‌های خاص این آئین، میوه‌های مکمل مانند نارنگی، پرتقال، سیب و… نیز به اندازه کافی بدون تغییر قیمت تأمین است.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از مهر، در ادامه رئیس اتحادیه بارفروشان تهران نیز اعلام کرد، همان طور که قول داده شد از ابتدای هفته برای تأمین بازار شب یلدا ۵ هزار تن میوه ذخیره شده وارد بازار شده تا قیمت‌ها روند افزایشی نداشته باشند. به عنوان مثال ابتدای هفته ۲ هزار تن هندوانه وارد میدان بارفروشان تهران شد. با برنامه‌ریزی انجام شده کشت هندوانه برای زمستان در شهرهای بوشهر، میناب و… انجام شد که کمبودی در بازار کشور وجود نداشته باشد.
همچنین روزانه ۱۰۰۰ تن انار و ۲۰۰۰ تن کیوی، سیب، پرتقال و نارنگی وارد میدان بارفروشان تهران می‌شود. این عدد برای خرمالو ۱۰۰ تن و برای خیار ۵۰۰ تن است.
رئیس اتحادیه بارفروشان تهران تاکید کرد، روز گذشته ۶ هزار تن بار هندوانه و انار وارد تهران شد. در کنار آن ۴ هزار تن سیب و پرتقال (هر قلم ۲ هزار تن) از دیگر محصولاتی است که جشن ملی شب یلدا را پوشش می‌دهد.
هر کیلو گوجه فرنگی ۲۵ تا ۴۶.۸۰۰، گوجه زیتونی بسته‌ای ۵۵ تا ۷۵، هویج ۱۰.۸۰۰ تا ۱۱.۸۰۰، کاهو رسمی ۱۳.۸۰۰ تا ۲۴.۸۰۰، کاهو سالادی ۱۵.۸۰۰ تا ۲۴.۸۰۰، کلم سفید و بنفش ۱۰.۸۰۰ تا ۱۵.۸۰۰، خیار رسمی ۳۱.۸۰۰ تا ۳۳.۸۰۰، خیار مینی اصفهان ۳۵.۸۰۰ و لیمو ترش ۳۹.۸۰۰ تومان تعیین شده است.
سیب زمینی در این بازار هر کیلو ۱۳.۸۰۰ تا ۱۶.۸۰۰و انواع پیاز شیری (سفید) ۲۱.۸۰۰، زرد ۱۹.۸۰۰ تا ۲۳.۸۰۰ به فروش می‌رسد. گفتنی است عرضه پیاز قرمز در بازار کاهش یافته و برخی مغازه‌های صیفی‌جات فقط پیاز شیری و زرد دارند.
ارزان‌ترین محصول در بازار سبزی‌جات کلم (۸ هزار تومان) و گران‌ترین سیر خشک و گوجه زیتونی (۹۵ هزار تومان) قیمت عمده فروشی است.

1402/9/28

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :