رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت: نانوایی‌ها به تدریج نان کامل تولید خواهند کرد


رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت از تولید تدریجی نان کامل در 82 هزار نانوایی در سطح کشور خبرداد.
مطلق در این جلسه با توجه به تصویب سند دانش بنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ آن توسط رئیس جمهور به دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در این سند تاکید ویژه ای به آن شده است ” نان کامل ” و ” غذای سالم ” است که باید به درستی اجرا شود و تمامی دستگاه ها وظیفه دارند در این مورد اقدامات لازم را انجام دهند.
وی افزود: برای اجرای برنامه ” نان کامل ” شیوه نامه‌ای در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با مشارکت تمامی ذینقشان تهیه و نهایی شد و به دستگاه‌های اجرائی ذیربط ابلاغ خواهد شد که دستگاه‌های مرتبط باید تلاش کنند تا الزامات این شیوه نامه به درستی انجام شود.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ادامه داد: با توجه به اینکه حدود 400 کارخانه آرد در کشور وجود دارد باید تا پایان سالجاری حداقل یک کارخانه در هر استان آرد کامل تولید نماید.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از فارس، مطلق همچنین ادامه داد:82 هزار نانوایی در کشور وجود دارد که به تدریج این نانوایی‌ها اقدام به تولید نان کامل طبق ضوابط وزارت بهداشت و شیوه نامه‌ای که تهیه شده است اقدام خواهند کرد.

1402/8/25

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :