معاون وزیر ارتباطات خبر داد:صدور مجوز اپراتور هوش‌مصنوعی توسط وزارت‌ارتباطات


معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: به‌زودی مجوز اپراتور هوش مصنوعی توسط این وزارتخانه صادر می شود که نشانه عزم جدی وزارت ارتباطات برای توسعه زیرساخت‌های دیجیتال و ترسیم آینده‌ای نو برای اقتصاد کشور است.
احسان چیت‌ساز به برنامه‌های عملی وزارت ارتباطات اشاره کرد و اعلام کرد: مجوز اپراتور هوش مصنوعی به‌زودی توسط وزارت ارتباطات صادر خواهد شد. این اقدام، هم یک گام بزرگ برای شفافیت و ساماندهی فعالان حوزه هوش مصنوعی و هم نشانه عزم جدی مقام عالی وزارت برای توسعه زیرساخت‌های دیجیتال و ترسیم آینده‌ای نو برای اقتصاد کشور است.
وی افزود: هدف ما این است که دولت تنها در جایی سرمایه‌گذاری کند که بازده کوتاه‌مدت آن برای بخش خصوصی جذاب نیست. هر جا که بخش خصوصی قادر به فعالیت باشد و رقابت کند، ورود دولت ممنوع است.
معاون وزیر ارتباطات اظهار داشت: ما در کارگروه اقتصاد دیجیتال، دقیقاً برای تحقق همین هدف تلاش می‌کنیم تا علاوه بر هموارکردن مسیر سرمایه‌گذاری‌های جدید، از سرمایه و خلاقیت بخش خصوصی نیز برای رشد اقتصاد دیجیتال نهایت استفاده را ببریم.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از ایرنا از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، چیت‌ساز با اشاره به تجربه‌های موفق جهانی خاطرنشان کرد: «ما چرخ از ابتدا اختراع کنیم. مابا ایجاد بسترهای قانونی و زیرساختی مناسب، به فعالان حوزه فناوری میدان می دهیم و اقتصاد کشور را دگرگون می کنیم. از تجربه‌های بین‌المللی برای سرعت‌بخشیدن به روند کار بهره خواهیم گرفت».
22/10/1403

وی بر ضرورت هماهنگی میان دولت، نهادهای دانشگاهی و بخش خصوصی تأکید کرد و گفت: زیست بوم دیجیتال و به‌ویژه هوش مصنوعی، نیازمند همکاری همگانی است.

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :