معاون استاندار تهران عنوان کرد:ضرورت اتصال فوری تمامی دستگاه‌های اجرایی به سامانه پنجره واحد زمین


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تأکید بر اهمیت اتصال همه دستگاه‌های اجرایی به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین، از دستگاه‌هایی که تاکنون به این سامانه متصل نشده‌اند خواست تا دلایل عدم اتصال خود را در جلسه آتی اعلام کنند.
سید کمال‌الدین میرجعفریان اتصال هرچه سریع‌تر کلیه دستگاه‌های اجرایی استان به سامانه پنجره واحد زمین را ضروری دانست و اظهار کرد: دستگاه‌هایی که هنوز به این سامانه متصل نشده‌اند، باید دلایل عدم اتصال خود را به‌ صورت شفاف در جلسه آینده ارائه دهند.
وی با اشاره به اهداف این سامانه گفت: ثبت و صدور مجوزهای مرتبط با ساخت‌وساز در اراضی و املاک خصوصی، استعلامات مربوطه، واگذاری بهره‌برداری از اراضی و املاک ملی، دولتی و وقفی، همچنین ثبت و پیگیری گزارش‌های مردمی زمین‌خواری از جمله کارکردهای اصلی سامانه است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران افزود: سامانه پنجره واحد زمین دارای ابلاغیه هیئت وزیران بوده و اجرای آن برای دستگاه‌ها الزامی است.
میرجعفریان خاطرنشان کرد: این سامانه امکان پاسخگویی سریع به متقاضیان و صدور استعلامات در کوتاه‌ترین زمان را فراهم می‌کند.
وی کاهش نیاز به مراجعات حضوری، تسریع در روند بررسی درخواست‌ها، افزایش سلامت اداری و ارتقاء بهره‌وری را از مزایای اجرای این طرح برشمرد.
وی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران همچنین با تأکید بر نقش این سامانه در کاهش تخلفات حوزه زمین، اظهارکرد: پایش کاربری اراضی کشاورزی، اراضی مجاز به ساخت‌وساز و اراضی تحت حفاظت قانونی از دیگر خدمات مهم این سامانه است که به کاهش تخلفات و جرایم زمین‌خواری منجر خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از ایسنا، میرجعفریان با تأکید بر ضرورت تعامل و هم‌افزایی میان دستگاه‌ها، خاطرنشان کرد: موفقیت پنجره واحد زمین در گروی همکاری همه‌ جانبه نهادهای ذی‌ربط و استفاده از زبان مشترک در ثبت و تبادل اطلاعات است.
28/2/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :