رئیس ساتبا:ادارات دولتی باید ۴۰ درصد نیاز برق خود را از تجدیدپذیرها تامین کنند


رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق ایران (ساتبا)‌ گفت: مطابق آنچه به‌تازگی در شورای عالی انرژی به تصویب رسیده، سهم ادارات دولتی از تامین برق از طریق تجدیدپذیرها، از ۲۰ درصد به ۴۰ درصد افزایش یافته است.
محسن طرزطلب در حاشیه هفتمین کنفرانس نیروگاه های خورشیدی ایران افزود: بخش اداری و صنعت در احداث نیروگاه خورشیدی عملکرد مطلوبی ندارند و آن طور که انتظار می‌رفت و اعلام شده بود، خیلی خوب به بحث احداث نیروگاه خورشیدی ورود نکرده اند.
وی ادامه‌داد: بخش صنعت نیز عملکرد خوبی ندارد و طبق قانون مانع زدایی از صنعت برق، تا آخر امسال برای احداث نیروگاه فرصت داشتند.
معاون وزیر نیرو خاطرنشان‌کرد: سال آینده اگر محدودیتی برای برق ایجاد شود این محدودیت برای صنایع و بخش اداری بیشتر خواهد بود.
طرزطلب ادامه داد: توصیه می کنم به بخش اداری و صنعت به سمت احداث نیروگاه خورشیدی، بادی و باطری بروند و برق خود را تامین کنند. اینکه اینها منتظر بمانند، دیگران اقدام کنند به ضرر خود آنها تمام می شود.
وی خاطرنشان کرد: عزم ما در وهله نخست، تامین نیاز خانگی است و باید بتوانیم با قیمت مناسب اقدام به ساخت کنیم. صنایع و بخش اداری اولویت ما نیست و آنها باید خود اقدام کنند.
رئیس ساتبا به مجوزی که از شورای اقتصاد دریافت شده، اشاره کرد و گفت: به ما اجازه داده شده که یک‌هزار مگاوات بر روی پشت بام های مردم اجرا شود.
وی ادامه داد: به‌تازگی فراخوانی صادر شده تا کسانی که علاقه‌مند هستند به صورت تجمیعی مراجعه کنند تا تسهیلات در اختیارشان گذاشته شود.
معاون وزیر نیرو خاطرنشان کرد: هزینه ها و کیفیت تجهیزات توسط ساتبا کنترل می شود و تلاش بر این است که قیمت بسته به نیاز مشترک بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان باشد.
طرزطلب گفت: البته این در رابطه با نیروگاه های پنج کیلوواتی است بیشتر از این میزان قیمت افزایش خواهد یافت و نیز باتری و نوع هیبریدی هزینه ها را بالاتر خواهد برد.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از ایرنا، وی از شرکت چند بانک در این فراخوان خبر داد که ساتبا تسهیلات صندوق توسعه ملی را در اختیار آنها قرار می‌دهد تا به واردات تجهیزات پرداخته و به شکلی در اختیار مردم قرار دهند.
معاون وزیر نیرو ادامه داد: ما نیز بر همه فرایند نظارت خواهیم کرد تا تجهیزات با کیفیت و با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد.
22/7/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :