رئیس پلیس راهور:خودروهای بی‌کیفیت عامل ناترازی سوخت


رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد: ۸۰ درصد خودروها و وسایل نقلیه کشور مصرف استاندارد نداشته و بیش از حد استاندارد متعارف در دنیا سوخت مصرف می‌کنند.
سردار سید تیمور حسینی مبنی بر ملاحظات پلیس راهور درباره ناترازی سوخت اظهار داشت: بخش قابل توجهی از ناترازی سوخت به دلیل خودروهای بی کیفیت و یا با کیفیت پایین‌تر از استانداردهای روز دنیا است.
وی با بیان اینکه همچنین بخش دیگری از ناترازی سوخت مربوط به خودروهایی با موتورهای پرمصرف نسبت به توان خروجی است، افزود: ناترازی سوخت به خصوص در بخش بنزین و گازوئیل ناشی از مصرف بی رویه و غیراستاندارد وسایل نقلیه است.
رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد: بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد وسایل نقلیه فعال کشور مصرف بی رویه سوخت دارند که خارج از استاندارد تعریف شده جهانی است.
سردار حسینی درباره راهکار برون رفت از این چالش توضیح داد: چند سالی است که تاکید و اعلام شده که باید خودروهای کم مصرف وارد کشور شود اما هنوز این هدف محقق نشده است.
وی همچنین با اشاره به اینکه محدودیت‌های اعمال شده بر واردات خودروهای خارجی کاملاً بی‌قواره و نامتعارف است، گفت: این محدودیت‌ها باید برای خودروهای باکیفیت خارجی برداشته شود.
سردار حسینی معتقد است: محدودیت هایی همچون حجم موتور و سقف قیمتی نامتعارف و توجیه ناپذیر است و این محدودیت ها کشور و مردم را از بهره‌مندی خودروهای روز و باکیفیت محروم کرده است.

به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از ایرنا، موضوع مصرف بی رویه سوخت از معضلات اصلی بخش انرژی کشور است که طی چند دهه اخیر گریبان جامعه را گرفته است. این مساله نه تنها پیش زمینه اصلی آلودگی هوا محسوب می شود، بلکه در بخش یارانه سوخت نیز هزینه سنگینی را به دولت، مردم و در مجموع کشور تحمیل کرده است.
10/11/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :