اجرای طرح زوج و فرد در تهران از درب منازل

رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران، امروز پنجشنبه ۱۸ دی ماه ۱۴۰۴، طرح زوج وفرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۳:۳۰ از در منازل در تهران اجرا می‌شود.
سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: امروز پلیس با خودروهایی که آخرین شماره عدد سه رقمی پلاکشان زوج است؛ برخورد و اعمال قانون می کند.
وی با اشاره به وضعیت ترافیک خیابان‌ها و بزرگراه های حال حاضر پایتخت ادامه داد: وضعیت تردد در معابر و بزرگراه های پایتخت عادی و روان است؛ متاسفانه همین موضوع باعث افزایش سرعت و احتمال بروز تصادفات به دلیل بی احتیاطی برخی رانندگان می شود.
رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ افزود: معدود رانندگانی هستند که هنگام خلوتی معابر به سرعت و سبقت های غیرمجاز اقدام می کنند که علاوه بر به خطر انداختن جان خود به دیگر رانندگان و شهروندان نیز آسیب می رسانند.
شریفی ادامه داد: از سرعت و سبقت غیرمجاز در تمام ساعات شبانه روز در معابر خلوت پایتخت خودداری کنند. تیم های پلیس راهور تهران بزرگ در تمامی تقاطع ها، معابر و میادین شهر تهران به جهت کنترل سرعت ها و سبقت ها حضور دارند. همچنین علاوه بر آن مرکز هوشمند کنترل ترافیک پلیس راهور نیز نسبت به رصد آنلاین معابر و برخورد با تخلفات احتمالی اقدام می‌کند.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از ایرنا،وی خاطرنشان کرد: پیش بینی می‌شود که از عصرگاه تا ساعات پایانی شب در برخی از خیابان‌ها شاهد افزایش حجم ترافیک باشیم.
این مسئول همچنین به موتورسیکلت سواران نیز توصیه کرد: مانند همیشه از موتور سواران تقاضا داریم ضمن استفاده از کلاه ایمنی و با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی با سرعت مطمئنه و آرامش خاطر در معابر پایتخت تردد کنند.
18/10/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :