فایل صوتی منتسب به بانک مرکزی درباره وضعیت بانک‌های خصوصی جعلی است

بانک مرکزی اعلام کرد فایل صوتی منتشرشده منتسب به بانک مرکزی در خصوص وضعیت بانک‌های خصوصی جعلی است.
بانک مرکزی اعلام کرد فایل صوتی منتشرشده در قالب مصاحبه رادیویی منتسب به بانک مرکزی در خصوص وضعیت بانک‌های خصوصی، جعلی بوده و با استفاده از فناوری هوش مصنوعی تولید شده است.
پیگیری روابط عمومی بانک مرکزی نشان می‌دهد که این فایل صوتی، ساختگی و فاقد اصالت بوده و هیچ‌گونه مصاحبه یا اظهارنظری با این محتوا در رادیو یا هر رسانه دیگری انجام نشده است.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از تسنیم، انتشار چنین محتوای جعلی با هدف تشویش اذهان عمومی و ایجاد نااطمینانی نسبت به نظام پولی و بانکی کشور انجام شده و بانک مرکزی، حق پیگیری حقوقی این موضوع را برای خود محفوظ می‌دارد.
از همه رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی انتظار می‌رود پیش از بازنشر هرگونه محتوایی در خصوص وضعیت شبکه بانکی و اقدامات بانک مرکزی، اصالت آن را از منابع رسمی احراز کنند.
5/8/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :