آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی افراد دارای معلولیت در ۳۱ استان کشور

رئیس سازمان بهزیستی کشور از آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی افراد دارای معلولیت در ۳۱ استان کشور خبر داد و گفت: بیش از ۳ هزار فرصت شغلی در ۳۲ دستگاه اجرایی برای افراد دارای معلولیت پیش‌بینی شده است.
سید جواد حسینی با اشاره به آغاز فرآیند ثبت‌نام آزمون استخدامی ویژه افراد دارای معلولیت اظهار کرد: این آزمون در راستای اجرای سیاست‌های حمایتی و ایجاد فرصت برابر برای ورود افراد دارای معلولیت به بازار کار، در ۳۱ استان کشور برگزار می‌شود و ظرفیت قابل توجهی برای جذب این افراد در دستگاه‌های اجرایی اختصاص یافته است.
وی افزود: در این آزمون، بیش از ۳ هزار فرصت شغلی در ۳۲ دستگاه اجرایی برای افراد دارای معلولیت پیش‌بینی شده که می‌تواند زمینه ورود جمع قابل توجهی از واجدان شرایط به بدنه دستگاه‌های اجرایی و اشتغال پایدار آنان را فراهم کند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه ثبت‌نام این آزمون تا دوشنبه ۱۳ مهرماه ادامه خواهد داشت، از افراد دارای معلولیت واجد شرایط خواست فرصت باقی‌مانده را جدی بگیرند و ثبت‌نام خود را به روزهای پایانی موکول نکنند.
حسینی با تاکید بر بسیج شبانه‌روزی همه ظرفیت‌ها برای ثبت‌نام افراد دارای معلولیت در دومین آزمون استخدامی ویژه معلولین خاطرنشان کرد: فرصت زیادی تا پایان مهلت ثبت‌نام افراد دارای معلولیت واجد شرایط باقی نمانده و لازم است در فرصت محدود باقی‌مانده، تمامی ظرفیت‌های موجود در استان‌ها برای اطلاع‌رسانی مؤثر و فراهم کردن زمینه ثبت‌نام این افراد به کار گرفته شود.
وی با اشاره به اهمیت این آزمون برای ایجاد فرصت‌های شغلی و تقویت حضور افراد دارای معلولیت در دستگاه‌های اجرایی افزود: نباید فرد واجد شرایطی به دلیل بی‌اطلاعی، دشواری دسترسی یا نبود اطلاع‌رسانی مناسب از ثبت‌نام در این آزمون باز بماند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور تأکید کرد: در فرصت باقی‌مانده باید به‌صورت شبانه‌روزی و با استفاده حداکثری از ظرفیت روابط عمومی‌ها، رسانه‌ها، مراکز مثبت زندگی، پایگاه‌های سلامت محله، مراکز و انجمن‌های محلی و تشکل‌های مردم‌نهاد اطلاع‌رسانی انجام شود.
حسینی ادامه داد: همچنین لازم است همه ظرفیت‌های موجود در استان‌ها از جمله استانداری‌ها، فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و دهیاری‌ها پای کار بیایند و امکانات خود را برای اطلاع‌رسانی مؤثر و فراهم آوردن زمینه ثبت‌نام دسترس‌پذیر افراد دارای معلولیت بسیج کنند.
وی تصریح کرد: مسئولیت ما این است که فرصت برابر برای افراد دارای معلولیت فراهم شود و فرآیند اطلاع‌رسانی و ثبت‌نام نیز به گونه‌ای باشد که افراد واجد شرایط، بدون مانع و با دسترسی مناسب بتوانند در آزمون شرکت کنند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین گفت: با وجود تمهیدات گسترده‌ای که برای برگزاری این آزمون و فراهم شدن زمینه مشارکت افراد دارای معلولیت پیش‌بینی شده است، یکی از نگرانی‌های جدی ما این است که برخی افراد واجد شرایط به دلیل اطلاع‌رسانی نشدن به‌موقع یا بی‌اطلاعی از فرآیند ثبت‌نام، این فرصت مهم شغلی را از دست بدهند.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز، وی ادامه داد: اطلاع‌رسانی گسترده درباره این آزمون باید با جدیت دنبال شود تا هیچ فرد دارای معلولیت واجد شرایطی صرفاً به دلیل بی‌اطلاعی از زمان و نحوه ثبت‌نام، از حضور در این فرآیند محروم نماند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: اشتغال افراد دارای معلولیت تنها یک موضوع اقتصادی نیست، بلکه نقشی مهم در افزایش استقلال فردی، ارتقای مشارکت اجتماعی و تقویت عزت‌نفس آنان دارد و سازمان بهزیستی تلاش می‌کند با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و همکاری دستگاه‌های اجرایی، زمینه تحقق فرصت‌های شغلی بیشتر برای این جامعه هدف را فراهم کند.
11/7/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :