مانع مالیاتی واردات بدون انتقال ارز کالاهای اساسی برداشته می‌شود

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: پیگیر رفع موانع مالیاتی واردات بدون انتقال ارز برای واردات کالاهای اساسی هستیم.
معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، اظهار داشت: برای تسهیل واردات بدون انتقال ارز، باید مجوزهای لازم از دولت و بانک مرکزی اخذ شود.
محمدرضا طلایی، تصریح کرد: در حال حاضر مشکل اصلی این است که اگر منشأ ارز برای واردکنندگان مشخص نباشد، مالیات سنگینی برای آنها تعیین می‌شود و همین موضوع مانع استفاده تجار از این ظرفیت شده است.
وی ادامه داد: در حوزه اختیارات خود، امکان ثبت سفارش بدون انتقال ارز را فراهم کرده‌ایم و به متقاضیان اعلام می‌کنیم که ثبت سفارش خود را انجام دهند، اما در ادامه مسیر، به دلیل حل نشدن مسائل مربوط به منشأ ارز و مالیات، این فرآیند با مشکل مواجه می‌شود.
معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: تا زمانی که این موضوع در دستگاه‌های مرتبط حل نشود، تجار نمی‌توانند با اطمینان از این سازوکار استفاده کنند، زیرا در آینده با مطالبه مالیات‌های سنگین مواجه خواهند شد.
طلایی، گفت: پیگیر حل این موضوع هستیم و امیدواریم در آینده نزدیک این مشکل برطرف شود که در این صورت، می‌تواند کمک قابل توجهی به تأمین کالا کند.
27/4/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :