مدیرعامل آتش‌نشانی تهران:۵ بیمارستان تهران در شرایط بحرانی ایمنی قرار دارند


مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران گفت که در حال حاضر پنج بیمارستان در پایتخت ناایمن هستند که اگر تا پایان سال اقدام به ایمن سازی نکنند؛ تخلیه یا پلمپ می‌شوند.
قدرت اله محمدی ادامه داد: ما در آتش‌نشانی تهران در عرض دو سه سال اخیر توانستیم ۵۴ هزار ساختمان را یک به یک مورد ارزیابی ایمنی قرار دهیم و از ساختمان‌ها براساس میزان خطرشان، یک فهرست منسجم ایجاد کردیم. در این فهرست ۱۲۹ ساختمان بسیار پرخطر داشتیم که با اقدامات قضایی توانستیم این عدد را به ۷۱ ساختمان در سال‌جاری کاهش دهیم یعنی این برخی از این ساختمان‌ها موارد ایمنی را رعایت کردند و از فهرست ساختمان‌های خطرناک خط خوردند و ان‌شالله تا پایان سال این رقم به صفر می‌رسد.
وی افزود: برای سایر دسته‌بندی‌های این فهرست نیز، یک به یک پرونده تشکیل داده و به شهرداری‌های مناطق نیز اطلاع دادیم، تا موارد نا ایمنی را پیگیری کنند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران گفت: برای اولین بعد از حادثه متروپل، در زمینه ایمنی بیمارستان ها و درمانگاه اقدامات خوبی صورت گرفت و با درایت وزیر بهداشت، پروانه کاری این مراکز به تائیدیه ایمنی آتش نشانی منوط شد و تاکنون ۵۰ درصد این مراکز درمانی ایمن شده‌اند.
محمدی با بیان اینکه ساختمان آلمینیوم یکی از ساختمان‌های ناایمنی است که با آتش نشانی همکاری نمی‌کند؛ ادامه داد: متاسفانه برخی ساختمان های درمانی، مسکونی، اداری و تجاری هستند که به جلسات و تذکرات ما توجهی نمی کنند و پرونده این ساختمان‌ها نیز در دستگاه قضا در حال پیگیری است و حتی برای این مراکز، پلمب نیز در دستورکار است. همچنین ساختمان هایی که برای ایمن سازی شروع به کار می کنند با آنها همکاری می کنیم و فرصت لازم را به آنها می دهیم.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از ایسنا، وی در پایان تاکید کرد: ما در تهران اجازه نمی‌دهیم که حتی یک پلاک ناایمن در زمینه حریق وجود داشته باشد و همه ساختمان‌ها باید ایمن شوند.

1403/04/31

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :