صنایع برای دریافت برق تضمین‌شده به نیروگاه دسترسی پیدا می‌کنند

وزیر نیرو گفت: سرمایه‌گذاران و شرکت‌های صنعتی که متقاضی دریافت برق تضمین‌شده هستند، می‌توانند به نیروگاه دسترسی داشته باشند.
عباس علی‌آبادی عصر در مراسم بهره‌برداری از طرح‌های صنعت برق در مشهد، از فراهم شدن امکان دسترسی صنایع و سرمایه‌گذاران به نیروگاه‌ها برای تأمین برق تضمین‌شده خبر داد.
وی اظهار کرد: سرمایه‌گذاران و شرکت‌های صنعتی که تمایل دارند برق تضمین‌شده دریافت کنند، می‌توانند به نیروگاه دسترسی پیدا کنند، مشروط بر اینکه سوخت مورد نیاز نیروگاه را خودشان تأمین کنند.
وزیر نیرو افزود: برای افزایش تولید و رفع ناترازی برق، باید موانع موجود برطرف شود و شرایطی فراهم شود که بخش صنعت و سرمایه‌گذاران نقش بیشتری در تأمین برق مورد نیاز خود داشته باشند.
علی آبادی در ادامه از بهره‌برداری سه طرح جدید در شبکه برق مشهد خبر داد و گفت: امروز آغاز بهره‌برداری از پست‌های شهرک صنعتی تبادکان، طرقبه و امامیه مشهد اعلام می‌شود.
وی با قدردانی از کارگران، مهندسان و عوامل اجرایی این پروژه‌ها اظهار کرد: این طرح‌ها با تلاش مجموعه صنعت برق و همکاری عوامل اجرایی به سرانجام رسیده است.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از مهر، وزیر نیرو بیان کرد: پست ۱۳۲ کیلوولت شهرک صنعتی تبادکان، افزایش ظرفیت پست ۱۳۲ کیلوولت طرقبه و افزایش ظرفیت پست ۱۳۲ کیلوولت امامیه مشهد با سرمایه‌گذاری هزار و ۴۱ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.
9/7/1405

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :