بخش خصوصی واقعی را وارد بازار سرمایه و بورس کنیم


رئیس سازمان بورس و اوراق بهادر ایران با بیان اینکه بخش خصوصی واقعی باید وارد بورس و بازار سرمایه شود، گفت: زمینه را برای حضور این بخش فراهم می کنیم.
مجید عشقی در کارگروه رفع موانع تولید در آمل با بیان اینکه از اواخر سال قبل به این نتیجه رسیدیم که صنایع و بنگاه‌های اقتصادی بزرگ آشنایی با ابزارهای مالی بازار سرمایه ندارند، گفت: از این رو سعی کردیم چند کار را همزمان شروع کنیم و نتایج آن نیز به زودی به مشخص شود.
وی افزود: در بازار سرمایه باید بخش خصوصی واقعی را به بازار بیاوریم و زمانی که بخش خصوصی واقعی در بازار سرمایه و اقتصاد وارد میدان شود می‌توانیم بسیاری از مشکلات را رفع کنیم.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادر ایران با تاکید براین که بخش دولتی توان کشیدن بار اقتصادی را ندارد، گفت: اگر بخش دولتی چوب لای چرخ اقتصاد نگذارد، اقتصاد توسعه می‌یابد و در بازار سرمایه نیز این استراتژی را در پیش گرفتیم.
عشقی با اظهار اینکه بخش خصوصی واقعی ازجمله لوازم خانگی را وارد بورس کردیم، گفت: با بخش خصوصی بزرگ و ورود آن به بازار سرمایه می‌توان اقتصاد کشور را نجات داد.
به گزارش صبح آمل نیوز و به نقل ازمهر، وی با بیان اینکه در حال شناسایی فرصت‌های سرمایه گذاری در استان‌ها هستیم، برپایی کارگاه آموزشی برای بنگاه‌های کوچک و متوسط در بازار سرمایه از جمله برنامه‌ها و پروژه‌های در دست اقدام است و در این کارگاه‌ها بنگاه‌های مالی و دانش بنیان در زمینه آشنایی با بورس و فرابورس برنامه ریزی می‌شود.

1402/3/5

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :