هشدار ایران‌خودرو درباره کلاه‌برداری اینترنتی با نام شرکت آپکو

هشدار ایران‌خودرو درباره کلاه‌برداری اینترنتی با نام شرکت آپکو
ایران‌خودرو با انتشار اطلاعیه‌ای نسبت به فعالیت‌های غیرمجاز و سوءاستفاده از برند این شرکت تحت عنوان شرکت خودروهای سفارشی ایران‌خودرو، «آپکو» در وب‌سایت opcosport.com هشدار داده و اعلام می‌کند این اقدام فاقد هرگونه ارتباط با این گروه صنعتی است.

به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویا نیوز به نقل از ایکوپرس– گروه صنعتی ایران‌خودرو در اطلاعیه‌ای رسمی، فعالیت‌های صورت گرفته تحت عنوان شرکت خودروهای سفارشی ایران‌خودرو، آپکو، در وب‌سایت opcosport.com را غیرقانونی اعلام و تاکید کرد، این اقدام مصداق بارز جرایم کلاه‌برداری و سوءاستفاده از اعتبار تجاری این شرکت است.

مزید اطلاع، شرکت آپکو منحل شده و دامنه رسمی آن (opco.co.ir) از دسترس خارج شده است و این در حالی‌است که دیده می‌شود برخی افراد سودجو با ثبت دامنه مشابه (opcosport.com) به فریب مشتریان و ارایه اطلاعات گمراه‌کننده اقدام کرده‌اند. ایران‌خودرو این اقدام را جرم و تخلف آشکار دانسته و حق خود را برای پی‌گیری قانونی و قضایی مفروض می‌داند.
در خاتمه از عموم شهروندان درخواست می‌شود، تنها از درگاه‌های رسمی اطلاع‌رسانی ایران‌خودرو، از جمله سایت خبری ikcopress.ir، برای دریافت خدمات و اخبار معتبر استفاده کنند.

1404/04/11

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :