اعمال معافیت‌ مالیاتی و پوشش‌ بیمه‌ای در حوزه فرش دستباف

رئیس کمیسیون فرش، صنایع دستی و گردشگری اتاق تعاون، پیش‌بینی معافیت‌های مالیاتی و پوشش‌های بیمه‌ای را از جمله راهکارهای توسعه در حوزه فرش دستباف دانست و گفت: افزایش همکاری قالیبافان و قدرت چانه‌زنی در بازارهای داخلی و خارجی به تقویت تولید فرش دستباف و صادرات آن منجر می‌شود.
عبدالله بهرامی، درباره راهکارهای تقویت تولید فرش دستباف در کشور اظهار کرد: یکی از اقدامات سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه و دیجیتالی‌سازی فرآیندهای تولید است و از طریق بهبود سیستم‌های مدیریت زنجیره تأمین می‌توان بستر بهبود کیفیت و افزایش بهره‌وری در تولید فرش دستباف را فراهم کرد.
وی با اشاره به پتانسیل‌های اقتصادی و ارزش افزوده فرش دستباف گفت: فرش ایران با داشتن استانداردهای بالا و طراحی مدرن در ترکیب با الگوهای سنتی می‌تواند در صادرات غیرنفتی نقش بسزایی داشته و ارزآوری قابل توجهی برای کشور به دنبال داشته باشد.
به گفته رئیس کمیسیون فرش،صنایع دستی و گردشگری اتاق تعاون، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و به‌روز می‌تواند در جهت کاهش هزینه‌ها و ارتقای بهره‌وری تولید فرش دستباف مثمرثمر واقع شود.
بهرامی ادامه داد: قالیبافان با افزایش همکاری‌های خود و قدرت چانه‌زنی در بازارهای داخلی و خارجی موجب تقویت تولید فرش دستباف و صادرات آن می‌شوند، از این رو با ایجاد ساختارهای مستحکم تعاونی و بهره‌گیری از تجارب مدیریتی باید به سمت افزایش توان تولید پیش رفت.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از ایسنا، وی یکی از راهکارهای توسعه در حوزه فرش دستباف را پیش‌بینی اقدامات حمایتی و تشویقی دانست و گفت: معتقدم از طریق رفع مصوبه تعهد ارزی بانک مرکزی و اختصاص تسهیلات اعتباری و معافیت‌های مالیاتی و پوشش‌های بیمه‌ای بستر شکوفایی و رشد صنعت فرش دستباف فراهم خواهد شد.
10/4/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :