مصوبه مالیات بر ارزش‌افزوده یک درصدی روغن در انتظار ابلاغ

مالیات بر ارزش‌افزوده یک درصدی روغن در حال پیگیری در شورای اقتصادی سران قوا بوده و به زودی ابلاغ می‌شود.
هیجدهم خرداد ۱۴۰۴ مخالفت خود را با درخواست مجدد دولت جهت بررسی لایحه مربوط به اعطای اختیار به دولت درباره کاهش مالیات بر ارزش دارو و مواد اولیه آن، ملزومات مصرفی پزشکی، شیرخشک مخصوص اطفال و مواد اولیه آن، کالاهای اساسی مانند روغن خوراکی، نهاده‌های دامی و کشاورزی از ۱۰ درصد به یک درصد اعلام کرد.
در ادامه، در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونی به کشور و حساسیت امنیت غذایی و حفظ پایداری در بازار کالاهای اساسی، وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد، در مورد کالاهای اساسی، مالیات بر ارزش افزوده ۱۰ درصد اعمال نشده و قیمت‌گذاری‌ها بر مبنای همان «یک درصد» بوده و هیچ نگرانی برای تولیدکنندگان در دامداری‌ها و مرغداری‌ها وجود ندارد.
به گزارش پایگاه خبری سرزمین پویانیوز و به نقل از مهر، مجلس شورای اسلامی، پیگیری‌های به عمل آمده از انجمن صنفی صنایع روغن نباتی،حاکی از افزایش قیمت این کالا دارد و در این خصوص عضو هیئت‌رییسه انجمن عنوان کرد، روغن خوراکی به طور میانگین بین ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش قیمت داشته و این نرخ در کالاها اعمال شده است.
در ادامه با پیگیری‌های انجام شده از وزارت جهاد کشاورزی، مشخص شد موضوع در حال پیگیری در شورای اقتصادی سران قوا بوده و مصوبه برگشت مالیات ارزش افزوده از ۱۰ درصد به یک درصد اقلام هنوز ابلاغ رسمی نشده است.
8/4/1404

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :