عبور شورای نگهبان از قانون برای افزایش مشارکت درست نیست

قائم‌مقام دبیر شورای نگهبان گفت: اینکه گفته می‌شود شورای نگهبان باید از قانون عبور کند تا شاهد افزایش مشارکت در انتخابات باشیم حرف صحیحی نیست.
دکتر سیامک ره‌پیک خاطرنشان کرد: اجرای دقیق قانون و ارائه تصویر درست از آن، اعتماد ایجاد می‌کند و مشارکت را افزایش می‌دهد. البته در تولید و توسعه اعتماد و مشارکت، دولت نقش بسیار مهمی دارد.
وی با تاکید بر اینکه مواجهه ما با انتخابات باید منطقی و قانونی باشد و از عمل به تفسیرهای خارج از قانون خودداری کرد، گفت: این موضوع به تولید اعتماد و افزایش مشارکت خواهد انجامید. در این راستا باید از افراط و تفریط جلوگیری کرد و خردمندانه با قانون مواجهه داشت.
قائم مقام دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه شورای نگهبان به دنبال ایجاد فضایی سالم و خردمندانه برای حضور انتخاب‌شوندگان و انتخاب‌کنندگان است، عنوان کرد: ما به فردی توصیه نمی‌کنیم که در انتخابات شرکت کند یا نکند اما از حضور افراد و گروه‌هایی که در چارچوب قانون فعالیت می‌کنند، استقبال می‌کنیم.
ره‌پیک گفت: باتوجه به قانون جدید، تغییراتی در برگزاری انتخابات به وجود آمده که از جمله آن بحث پیش ثبت‌نام است. این مرحله آثار و فواید مثبتی به همراه داشته است.
وی افزود: در قانون جدید مرحله ثبت‌نام بسیار مهم است و شاخص‌هایی برای ثبت‌نام‌کنندگان در نظر گرفته شده است. قانون شفافیت منابع مالی نامزدها نیز باید اجرا شود و ثبت‌نام‌کنندگان باید در این راستا به معرفی حساب مالی و… مورد اشاره در قانون بپردازند.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، ره‌پیک با بیان اینکه ثبت‌نام نیز به صورت مجازی برگزار خواهد شد، گفت: شورای نگهبان در این مرحله به نظارت بر فرآیند ثبت‌نام خواهد پرداخت.

1402/7/8

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :