روستاهای دچار تنش آبی شناسایی و به طرح جهادآبرسانی افزوده می‌شوند

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تأکید بر لزوم تسریع و اجرای دقیق پروژه‌‎های آبی گفت: طرح جهــاد آبرســانی فرصــتی بزرگـ بـرای خدمـت بـه جمعیت روستایی کشور است.
اتابک جعفری با اشاره به نگاه ویژه وزارت نیرو به بهرمندی مردم از خدمات مطلوب‌تر و پیشرفت سریع طرح‌های آبرسانی افزود: نسبت به وضعیـت منابـع آبی و ظرفیت‌هـای عرضـه و تقاضـای آب در نقـاط مختلـف اسـتان مرکزی، خدمات قابل توجهی به مشـترکان شـهری و روسـتایی ارائـه شـده اسـت.
وی، اجرای طرح جهــاد آبرســانی را فرصــتی بزرگـ بـرای خدمـت بـه جمعیت روستایی و رفع تنش از 20 هزار روستای بالای 20 خانوار با مجموع جمعیت 10 میلیون نفر اعلام و خبر داد: در آینده‌ای نزدیک و با بررسی و پیگیری‌های به عمل آمده روستاهای جدیدی که فاقد آب و تأسیسات آبرسانی و یا به نوعی با تنش آبی مواجهند، شناسایی و به این طرح اضافه خواهند شد.
به گزارش سرزمین پویانیوز و به نقل از ایلنا از وزارت نیرو، وی، ضمن تاکید بر تسریع در اجرای طرح‌های آبرسانی عنوان کرد: این طرح‌ها باید به‌ صورت جهادی و بر اساس استانداردهای فنی با سرعت معقول اجرا شود، به گونه‌ای که پس از اتمام این طرح شاهد افزایش شاخص بهره‌مندی کمی و کیفی از آب شرب روستاهای تحت پوشش و توسعه روستاهای محروم باشیم.

1402/4/26

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

اشتراک گذاری این مطلب در :