توضیح بانک مرکزی در خصوص اسکناس های جدید

در حالی که خبرهایی درباره توزیع اسکناس‌های ۱۰۰۰ تومانی جدید و حذف چهار صفر از آن منتشر شده بود مدیر روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد که این اسکناس‌ها در دوره‌های قبلی چاپ شده و در بازار توزیع شده‌اند اما چهار صفر از آن حذف نشده است.

به گزارش ایسنا، در حالی که از روز گذشته خبرهایی درباره توزیع اسکناس‌های ۱۰۰۰ تومانی جدید در بازار و حذف چهار صفر از آن منتشر شده بود مصطفی قمری وفا – مدیر روابط عمومی بانک مرکزی – به ایسنا گفت: این اسکناس‌ها در دوره همتی رئیس کل پیشین بانک مرکزی چاپ شده و ارتباطی به امروز و دیروز ندارد. این اسکناس‌ها در خزانه بوده و به تازگی وارد شبکه توزیع شده است.

وی درباره گمانه زنی‌های حذف چهار صفر از پول ملی گفت: پروژه حذف چهار صفر از پول ملی اوایل مرداد ماه سال ۱۳۹۸ به پیشنهاد بانک مرکزی و ارائه از سوی دولت رسما کلید خورد و در نهایت با موافقت مجلس شورای اسلامی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ جنبه رسمی‌تری پیدا کرد

1401/10/16

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :