مصرف شیر و لبنیات را در هوای آلوده فراموش نکنید

🔹کارشناسان تغذیه مصرف شیر و لبنیات کم‌چرب را به همه گروه‌های سنی به صورت روزانه و مخصوصا افراد تحت خطر در کارخانه‌ها، معدن‌ها و همچنین محیط‌های کاری پرتوزا توصیه می‌کنند.

🔹شیر منبع پتاسیم، منیزیم، فسفر و کلسیم است و این ریزمغذی‌ها می‌توانند فلزات سنگین از قبیل سرب را مهار کرده تا در بدن پخش نشوند و از طریق ادرار و مدفوع دفع شوند.

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :